Theo Verbruggen in gesprek met Joost Heessels

Over het algemeen spreek ik niet veel over mijn aandoening. Ik ben namelijk niet mijn aandoening. Het is echter wel een aandoening die bij 1 op de 500 mannen in Nederland kan voorkomen. Het gesprek met Theo is mijn verhaal, mijn kijk en hoe ik om ga met het syndroom in mijn leven. Iedereen gaat er weer op een andere manier mee om en dat is helemaal prima,

Het syndroom van Klinefelter heeft zeker invloed op mijn leven maar over het algemeen is er prima mee te leven. En ja daar is elke dag de confrontatie maar iedereen heeft wel iets. Ik koester geen wrok over zaken die anders zijn gelopen dan ze hadden gelopen als ik eerder had geweten wat ik had.

Meer informatie is te vinden op de website van de Nederlandse Klinefelter Vereniging.

Scroll UpScroll Up