Hoe vond Machiel Keet – vanuit een kansarme positie – uiteindelijk Moneyfulness uit?

Via mijn lieve vrouw kwam ik op het spoor van een uitzonderlijk verhaal. Het verhaal van Machiel Keet. Een verhaal over doorzettingsvermogen, creativiteit en ondernemerszin. En daar ben ik zeer in geïnteresseerd en naar ik hoop de luisteraars van deze podcast ook.

Aan het einde van een herfstige vrijdagmiddag zette ik koers naar Strijp-S in Eindhoven. De bedoeling was eigenlijk om het gesprek bij mij thuis – aan de keukentafel – te voeren omdat we beide uit Heeze komen maar een verbouwing gooide roet in het eten. Ik zoek liever de mens achter het verhaal in zijn eigen habitat op. Zo zat Machiel nog te werken in het oude Philips-gebouw waar hij zijn kantoor heeft.

Dit is niet alleen een verhaal over Machiel maar uiteindelijk ook over het reduceren van stress rond geldzaken. Een product dat deze ondernemer heeft uitgevonden. Het is zeker geen reclame praatje en ik heb ook geen geld gekregen om Machiel te interviewen. Maar heb je stress rond geld dan zou ik zeker ook luisteren naar deze aflevering, wie weet kan je er nog iets van opsteken.

Meer informatie over moneyfulness kun je vinden op https://moneyfulness.me/

Scroll UpScroll Up