Waarom Peter Bresser onderneemt terwijl hij zijn rechter hersenhelft gebruikt?

Peter Bresser en ik (Joost Heessels) kennen elkaar via twitter. Op dit medium vroeg ik aan mijn volgers of iemand een artikel zou willen schrijven over het imago van de WAJONG (Wet arbeidsongeschiktheids-voorziening jonggehandicapten). Peter reageerde en schreef het artikel. Tien jaar lang volgen en spreken we elkaar geregeld.

Peter is een echte ondernemer hoewel hij in het verleden ook in dienst was van De Bank. Daarnaast is hij schrijver van twee kinderboeken. “Hallo wie ben jij, ik ben Pjotr” en “Hallo wie ben jij, ik ben Pjotr op reis”. Boeken die – respectievelijk – gingen over verhuizen, scheiding en pesten.

Hij trok met deze boeken door het hele land, las voor op scholen en produceerde er een heuse musical van.
Door de financiële crisis eindigde het Pjotr avontuur. En werd het tijd voor andere zaken. Ga mee op reis door het leven van deze ras ondernemer en leer hoe je van creativiteit een beter mens kan worden. Peter bewijst dit al jaren door zijn rechterhersenhelft beter in te zetten.

Lees ook zijn artikel over persoonlijke ontwikkeling en de rechterhersenhelft op de website van zijn bedrijf Fox senior sales en marketing.

– Advertentie –
Beleef het Valencia van Peter Bresser. En heb vast voorpret met “Time to momo -Valencia”:

Peter heeft het in ons gesprek over Carl Gustav Jung, een Zwitsers psychiater en psycholoog en bedenker van het archetype systeem.

Een systeem dat door moeder en dochter Myers-Briggs is uitgebreid en waar Peter een aantal trainingen tests bij heeft gevolgd

Kijk voor meer informatie over Tante Tosti op hun website.

Scroll UpScroll Up