Voor u gelezen ….. december

Sinds mijn verhuizing naar het prachtige – maar vooral stille – dorp Heeze lees ik weer heel veel. Dat doet die stilte met mij. Elke maand belicht ik de boeken die de revue zijn gepasseerd en zijn blijven hangen. Deze maand het boek over John de Mol en zijn familie.

De inkomsten die ik verdien uit de advertenties binnen deze rubriek vloeien geheel terug naar het verbeteren van de techniek voor de Podcast Nadenkstof.

Heb je een tip of heb je net een boek geschreven – als ebook – laat mij dat dan even weten via publiek@nadenkstof.nl

De Mol

Ze zijn meer dan eens in de actualiteit. Linda, John en Johny. Zeker nu er een boek is verschenen over de hele familie. De geschiedenis – vol met Johnen Senioren en Junioren – maakt je op een gegeven moment schizofreen. Want over welke John gaat het nu.
Het begin van het boek gaat over de Opa van John en Linda de Mol. Een muzikant met aspiraties. Daarna volgens we de vader van John en Linda om dan uit te komen bij de kinderen en hun kinderen zelf. De rode draad is toch wel kicken op aandacht in welke vorm dan ook.
Het begin van het boek leest ook nog lekker weg. De geschiedenis van een zingende ondernemersfamilie is toch wel leuk om te lezen. Hoe verder we echter in het boek raken lijkt het wel op de privépagina van een wel bekende krant en daar verslapt dan meteen mijn aandacht of liever die is weg. Lezen over ondernemerszin en het vallen en opstaan van mensen in ontwikkeling is leuk om te lezen. Maar de ‘dirt’ die kan mij niet zo interesseren. Al met al een aardig boek voor onder de kerstboom of voor op de bank.

Auteur: Mark Koster | Uitgever: Balans | Paperback | ISBN 9789463820257 | december 2020 | 608 pagina’s

Scroll UpScroll Up